Skip to content

Från och med idag flyttar vi in på Waterfront United Spaces. Vi återkommer inom kort med inbjudan till inflyttnings-mingel!

Go Chicas!

Vår idé är att förändra sättet vi gör affärer på B2B.

Vi ska arbeta för att försäljning ska bli roligt och enkelt istället för synonymt med kalla samtal, emails och svår och dyr marknadsföring.

Vi ska arbeta för att även de små aktörerna ska kunna nå ut till de större kunderna. Vi vill demokratisera tiden hos kund genom att ge köparna bättre stöd och verktyg för att träffa och bedöma flera köpare.

Vi tror att det är fler än vi på AreaChica som vill arbeta tillsammans med oss för att hitta ett bättre sätt för köpare och säljare att mötas.

Som störst tror vi problemet är för nystartade bolag med idéer som kan förändra världen. De behöver en kanal för att komma ut till kunderna. Vi börjar där och så arbetar vi oss vidare.

På den här sidan kommer vi fram till lansering i maj att presentera kunskap om hur man säljer bäst online, hur inköpare i framkant tänker, nya köpare och säljare till AreaChica samt några spännande startups!

Hur gör vi detta på bästa sätt?
Skicka ett mess o berätta eller häng bara med!