Hoppa till innehÄll

Par i ess – Yvonne Pernodd och Hans Isoz förstĂ€rker styrelsen och affĂ€ren för AreaChica! 💜

AreaChicas vision Ă€r att möjliggöra för vem som helst – inte bara inköpare – att göra en professionell upphandling med en strategi att flytta vĂ„ra kunder frĂ„n mail till moln. Det Ă€r en stor och viktig uppgift – inte minst i offentlig sektor dĂ€r vi behöver gĂ„ mot ett mer transparent och digitalt utnyttjande av offentliga medel. AreaChica spelar ocksĂ„ en viktig roll i att öka samverkan mellan inköp och verksamhet med vĂ„rt systemstöd för att fĂ„nga upp alla behov av inköp och upphandling i en verksamhet, vilket skapar en proaktiv inköpsfunktion.

För att lösa stora uppgifter behövs utomordentligt kompetenta personer som hjĂ€lper oss att skapa resultat för vĂ„ra kunder. Det Ă€r dĂ€rför med enormt stor glĂ€dje och stolthet vi presenterar vĂ„ra tvĂ„ nya styrelsemedlemmar Yvonne Pernodd och Hans Isoz!

Yvonne har en kandidatexamen i företagsekonomi frĂ„n Linköpings universitet och en MBA inom ekonomistyrning. Yvonne har varit VD under de senaste 20 Ă„ren i olika företag. Under 8 Ă„r var Yvonne ansvarig för Norden och Baltikum pĂ„ WPP, Kantar Sifo. För nĂ€rvarande Ă€r Yvonne VD för First Reserve AB och hon Ă€r Ă€ven styrelseledamot i Svenskt NĂ€ringsliv och styrelseordförande i Almega TjĂ€nsteföretagen.

Yvonne sĂ€ger sĂ„ hĂ€r om sitt engagemang i AreaChica ” Det ska bli vĂ€ldigt spĂ€nnande att fĂ„ vara en del av ett bolag som revolutionerar upphandlingsarenan. Jag ser fram mot att fĂ„ hjĂ€lpa företag att sĂ€nka inköpskostnaderna samtidigt som vi motverkar korruption genom ökad digitalisering.” đŸ€

Ny i styrelsen Àr ocksÄ Hans Isoz! Hans har en magisterexamen i finansiering samt en MBA frÄn Handelshögskolan i Stockholm Mellan 2011 och 2015 var Hans VD pÄ börsnoterade Image Systems, innan han gick in i rollen som privat investerare. Isoz Àr styrelseordförande i det börsnoterade riskkapitalbolaget EPTI AB samt styrelseledamot i Scout Gaming AB.

Hans sĂ€ger sĂ„ hĂ€r om sitt engagemang i AreaChica. ”Jag ser fram emot att arbeta med AreaChica som kommer att förenkla, förbĂ€ttra och effektivisera hur företag gör affĂ€rer. En skalbar affĂ€r dĂ€r syftet Ă€r att göra vĂ„ra kunder och samarbetspartners lönsammare och sĂ€krare arbetsgivare – det kommer göra AreaChica framgĂ„ngsrikt.” 🌟

Att vi har lyckats knyta till oss sÄ enastÄende personer sÀger att vi pÄ AreaChica har kommit en bra bit pÄ vÀgen och att vi nu fÄr den strategiska kompetens vi behöver för att kunna fortsÀtta vÄr tillvÀxtresa pÄ ett hÄllbart sÀtt. Hans och Yvonne kommer in med nya perspektiv och frÄn tvÄ olika hÄll. Det Àr just den dynamiken som vi söker i en professionell styrelse sÄ helt klart Àr det en viktig milstolpe sÀger grundarna Ola LindewaldEmil HambÀckAnton Muhrbeck och Per Havden.

Sedan tidigare sitter Ola Lindewald, Emil HambÀck och Magnus Johansson(SO) i AreaChicas styrelse.