Hoppa till innehåll

Länk för anmälan finner du längst ned.

AreaChica är med på årets viktigaste IT-event Radar Summit 10/11 av Radar! Du som upphandlare eller inköpare anmäler dig kostnadsfritt genom oss med koden AC22!

I tider av hyper-inflation, krigshot och energikris så är det extra viktigt att upphandla IT smart och mer dynamiskt. 

En del av lösningen är att skriva smartare avtal så att ni kommer bort från problematiken med alltför hög kostnadsindexering. 
Den mer långsiktiga lösningen är att upphandla oftare och mer situations-anpassat. Då krävs ett riktigt bra och användarvänligt systemstöd för DIS!

Vi på AreaChica har nu glädjen att ge dig som upphandlare iett kostnadsfritt deltagande på årets största och viktigaste IT-konferens – Radar Summit! 

Varför ska du gå och vad händer i AreaChicas monter? 
– Du får veta hur IT-marknaden kommer att utvecklas det kommande året och du får råd och tips på hur du ska upphandla IT så kostnadseffektivt som möjligt. 

– Vi berättar mer om AreaChica – Sveriges mest användarvänliga upphandingssystem för DIS – och hur du indexsäkrar dina avtal. 

– Tillsammans med Mr DIS Ted Stalte från Stalte Consulting AB så är vi på plats i montern! Vi har tagit fram ett specifkt erbjudande till offentlig sektor för att hjälpa er med att göra en första DIS-upphandling jnom IT. Ni får rådgivning från Stalte Consulting AB ,upphandlingsmallar för IT-inköp från Radar samt systemstöd från AreaChica. Kan det bli enklare och bättre? 

Varmt välkommen och hoppas vi ses på Radar Summit den 10 nov!

För kostnadsfritt deltagande behöver du anmäla dig med nedan länk och VIP-kod: AC22

Anmäl dig här!