Hoppa till innehåll

Inbjudan till årets hetaste seminarium den 23:e juni kl 15!

VI är strålande glada att få bjuda in alla er som arbetar med försäljning och inköp av resetjänster till ett event där vi fokuserar på FRAMTIDEN för reseindustrin. Vi har en stark laguppställning som leder oss framåt med vår öppningstalare Lotten Fowler General Manager på Swedish Business Travel Association, SBTA, Ola Lindewald, närmast som försäljningsdirektör på Egencia och nu Vd på AreaChica samt vår partner Nordic Bench som följt resebranschens utveckling i över 20 år.

NI tar del av Lottens syn på framtiden och utvecklingen av reseindustrin och Ola ger råd om hur leverantörerna ska sälja och paketera tjänster för ökad försäljning och bättre resultat. Jan&Jan presenterar hur leverantörer av rese-relaterade tjänster kan möta köparen digitalt och hur köparen på ett helt nytt sätt kan köpa in rese-relaterade tjänster. Seminariet innehåller även en första demo av AreaChica – marknadsplatsen för att köpa och sälja professionella tjänster som går live den 16:e augusti!

VI utökar nu till 50 platser för att delta på plats på United Spaces, Klarabergsviadukten 63. Efter seminariet så bjuder vi på ett glas bubbel i försommarsolen och du får möjlighet att mingla med köpare och säljare av resetjänster! Självklart kan du också följa eventet online.

Skriv i kommentererna om du vill gå (på plats el länk) så återkommer vi med en bekräftelse och en agenda.

Varmt Välkomna!

För er som vill veta mer om SBTAs och Lottens viktiga arbete för resebranschen kommer här en kort film 🙂