Hoppa till innehåll

Nu lanserar vi på AreaChica ”Upphandling som tjänst”!⚽🎉

Tillsammans med marknadsledande partners inom offentlig upphandling, fastighet och entreprenad, inköpskonsulter och IT så kombinerar vi det bästa av två världar. Ett systemstöd i världsklass tillsammans med de mest erfarna upphandlingskonsulterna. Allt detta erbjuds till dig som kund med fasta låga priser och högsta möjliga kvalitet – för alla typer av upphandling!

Först ut är vårt samarbete med ett av Sveriges mest välrenommerade konsultbolag inom offentlig upphandling Magnus Josephson!

Tillsammans med Magnus Josephson erbjuder vi er en komplett genomförd direktupphandling till ett fast pris om 15 000 SEK eller 5 st direktupphandlingar för 50 000 SEK.

Hur gör du om du har en direktupphandling som du vill ha utförd?

– Registrera din intresseanmälan på https://lnkd.in/dmWc6D8E
– Vi kontaktar dig på telefon för att stämma av kravspecifikationen och dina önskemål och krav för direktupphandlingen.
– Vi skickar en orderbekräftelse som du e-signerar.
– Upphandlingen genomförs enligt god offentlig upphandlingssed tillsammans med din upphandlingskonsult som gör direktupphandlingen i AreaChicas användarvänliga och funktionella systemstöd
– Genomgång av anbud och val av leverantör/er.
– E-signering med er avtalsmall och bilagor.
– Ni får fullständig dokumentation för upphandlingens alla steg. 

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har uppdrag, frågor eller idéer som gör den offentliga upphandlingen effektivare, transparent, digital och mer hållbar🌟