Skip to content
Ola Lindewald
Inspiration Officer
Anton Muhrbeck
Marketing genius
Emil Hambäck
Operations Wizard

Emil har mångårig erfarenhet som intrapenör i olika inköp, supply chain och operationsroller. Emil ansvarar för operations och tech.

Per Havden
Master of Coin
Athena Nikou
Expansion General

Athena har lång erfarenhet och ett unikt nätverk inom näringslivet. Athena är ansvarig för AreaChica’s globala utrullning.

Magnus Vilsson
Chief Geek
Gustav Wiklund
Opportunity Sensei
Ebru Gencer
Networking Messias

Ebru har lång erfarenhet och ett unikt nätverk inom näringslivet. Hon är AreaChica’s partneransvarig i nya marknader.

Ola Rapace
Head of Story

Ola står för AreaChicas kreativa uttryck och “story telling”. Ola kommer leda produktionsbolaget AC Film inom AreaChicasfären.

Fredrik Jönsson
Business Patron

Fredrik är den evigt nyfikna själen med näsa för kommunikation/konceptualisering/sälj som få. Inom event & digital affärsinfo har han i 25 år agerat kommersiellt kärnkraftverk, både som entreprenör & head of sales. Fredrik jobbar med AreaChicas försäljning.

Elienor Werner
Business Development Ninja

Elienor är AreaChicas stavhoppande stjärnskott. Hon jobbar med affärsutveckling och kommer ha en ledande roll  i kommande bolag inom AreaChicasfären.

Totto Littorin
Board Guru

Totto är en av AreaChicas styrelsemedlemmar.

Rebecca Ihd
Board Guru

Rebecca är en av AreaChicas styrelsemedlemmar.

Diana Romo
Brand Ambassador
Jan Borg
Travel Oracle

Grundare och ägare till Nordic Bench, Jan har mer än 25 års erfarenhet av resebranschen och hjälper AreaChicas användare genom kategoriinsikter, upphandlingsunderlag och rekommendationer.

Jan Ogner
Travel Oracle

Grundare och ägare till Nordic Bench, Jan har mångårig erfarenhet av resebranschen. Som partner inom resekategorin bistår han med kompetens och kvalitetssäkring inom kategorin.

Mikael Holmyr
Experthjälp Affärsresor

Med 16 års erfarenhet av Travel Management har Mikael byggt upp en unik kunskapsbank som han gärna delar med sig av. Du är varmt välkommen att kontakta Mikael för att kostnadsfri konsultation.