AreaChica Officiellt Namnbyte Till Clira: En ny era för företaget

Vi älskar LinkedIn - besök oss gärna där!

AreaChica blir Clira

Stockholm, 2024-01-26

För att bättre spegla företaget vi är idag och ge oss ännu bättre förutsättningar för expansion i nya marknadssegment och geografiskt meddelar AreaChica idag att företaget officiellt kommer att byta namn till Clira. Detta namnbyte markerar en ny och spännande fas i företagets utveckling.

Namnbytet är en del i vår övergripande strategi för att stärka vår varumärkesposition och tydligare kommunicera vårt engagemang för att leverera högkvalitativa produkter/tjänster och kundtillfredsställelse. Vi har på kort tid etablerat oss på den offentliga marknaden under namnet AreaChica, och med vårt nya namn, Clira, så vill vi ytterligare förstärka vår marknadsposition.

"Clira representerar vårt engagemang för klarhet, policyefterlevnad, kostnadseffektivitet och innovation. Vi tror att det nya namnet bättre fångar essensen av vad vi som företag står för och vart vi är på väg. Det är en del aven spännande förändring för ett företag i en stark tillväxt. Vi är övertygadeom att det kommer att stärka vår relation med våra kunder och partners", säger Ola Lindewald, VD på Clira.

Det nya namnet implementeras idag och kommer att återspeglas på alla officiella dokument, marknadsföringsmaterial och digitalt. Företagets hemsida har också uppdaterats för att spegla denna förändring www.clira.io. Mailadresser och domännamn för AreaChica kommer att fungera under en övergångsperiod.

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda innovativa lösningar och att växa tillsammans med våra kunder och partners under detta nya kapitel för Clira.

För mer information, vänligen kontakta: Ola Lindewald,

E-post: ola@clira.io

Telefon: 072-546 56 79

Om Clira
Clira utvecklar och erbjuder kompletta upphandlingssystem för både offentlig och privat sektor. Våra styrkor är användarvänlighet, öppet API/modern teknologi och ett dedikerat team som gör allt för våra kunder. Vi stödjer hela upphandlingsprocessen med komplett funktionalitet för leverantörsbedömning, upphandlingssystem och avtalsdatabas. För leverantörer så erbjuder vi en annonsdatabas och ett användarvänligt system för att svara på upphandlingar från privata och offentliga kunder.

Systemstöd som inte behöver upphandlas!

Har du bara enstaka direktupphandlingar? Prova Clira Go!
Läs mer om produkten

Kontakta oss

Partnerskap & Kundnytta

Ola Lindewald, VD

Kontakta Ola om du vill snacka samarbete eller kundnytta

ola@clira.io
072-546 56 79

Anton Muhrbeck, Produkt

Frågor om systemet

Kontakta Anton vid frågor om systemet eller boka en demo

anton@clira.io
070-718 37 87

Organisation & Ekonomi

Emil Hambäck, Operations

Kontakta Emil om du har frågor som rör bolaget eller vår ekonomi.

emil@clira.io
072-377 73 33

Tack för ditt meddelande. Vi kommer att återkomma till dig.

Oops! Something went wrong while submitting the form.