Nya kunder - ny look - nya medarbetare!

Vi älskar LinkedIn - besök oss gärna där!

We're back!


Vi har fått en kanonstart på hösten och vi vill rikta ett stort tack till er som kommer med idéer och inspel. Det hjälper oss att komma framåt och vi bidrar till ökad samhällsnytta i form av ökad digitalisering, hållbarhet och lägre inköpskostnader.

Vi fortsätter att satsa stenhårt på vår techutveckling och vi har två nya stjärnskott i teamet - Archana Mudlapur (QA) och Pontus Söderlund (full stack utvecklare). Varmt Välkomna. Vi vill också ge en riktig shout out till vår nya styrelsemedlem Michael Grimborg. En fantastisk person och ett riktigt proffs - om det fortfarande finns någon där ute som inte känner Micke?

En grym känsla av vinden i ryggen!

Vi har fått MÅNGA nya kunder och går för full maskin för att leverera på högt ställda förväntningar. En grym känsla av vinden i ryggen! Som pricken över i:et har vi skjutit upp vår nya hemsida www.areachica.se. Den behövde en glow up som min yngsta dotter brukar säga när det är dags att byta ut den gamla soffan. Hoppas ni gillar den, hemsidan alltså. I höst lanserar vi live-support och chatbot.

Vi utvecklar användarvänliga systemstöd baserat på den senaste tekniken. Vårt systemstöd eSource har utformats med ett rent API-gränssnitt, vilket garanterar en oberoende relation mellan frontend och backend. När ni väljer systemstöd för upphandling och inköp – tänk på att valet inte bara ska vara för experterna. Ett riktigt bra systemstöd ska prisas av alla användare, de måste också passa de som gör enstaka mindre (direkt) upphandlingar och de leverantörer som svarar på något enstaka anbud. Höga trösklar och komplexitet drabbar köparen med utebliven dokumentation, policykontroll och högre inköpspriser då användarna går utanför systemet och även alla mindre, lokala leverantörer som väljer att inte lämna anbud. Så tänk på alla era målgrupper när ni väljer systemstöd för upphandling.

Vi önskar er alla en grym start på hösten! 😍

Systemstöd som inte behöver upphandlas!

Har du bara enstaka direktupphandlingar? Prova Clira Go!
Läs mer om produkten

Kontakta oss

Partnerskap & Kundnytta

Ola Lindewald, VD

Kontakta Ola om du vill snacka samarbete eller kundnytta

ola@clira.io
072-546 56 79

Anton Muhrbeck, Produkt

Frågor om systemet

Kontakta Anton vid frågor om systemet eller boka en demo

anton@clira.io
070-718 37 87

Organisation & Ekonomi

Emil Hambäck, Operations

Kontakta Emil om du har frågor som rör bolaget eller vår ekonomi.

emil@clira.io
072-377 73 33

Tack för ditt meddelande. Vi kommer att återkomma till dig.

Oops! Something went wrong while submitting the form.